Welkom op de website van Newfrontiers Boeken!

Je vindt hier een overzicht van de uitgaven die Newfrontiers Boeken heeft uitgebracht.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website.

 

Nieuw: 

Romeinen

Auteur: Phil Moore

DE RECHT NAAR HET HART SERIE

God inspireerde de Bijbel met een reden. Hij wil dat je de Bijbel leest en je leven hierdoor laat veranderen. Als jij bereid bent deze uitdaging serieus aan te gaan, zul je veel plezier beleven aan deze geestelijke inzichten. De korte hoofdstukken zijn direct, relevant, en tjokvol fascinerend onderwijs. Welkom bij een nieuwe manier van bijbellezen. Welkom bij de Recht naar het hart serie.

TERRY VIRGO: ‘Phil heeft ons een grote dienst bewezen.’

MICHAEL GREEN: ‘De meeste commentaren zijn saai. Deze zijn levendig. De meeste commentaren zijn voor geleerden. Deze zijn voor jou!’

ADRIAN WARNOCK: ‘De boodschap van de Bijbel, maar toegankelijk gemaakt voor iedereen.’

ISBN 978-90-78918-09-7

Prijs €19,95

Praktische theologie voor vrouwen

Auteur: Wendy Horger Alsup 

Heb je ooit de wens gekoesterd meer begrip te hebben van de diepe dingen van het Woord, maar leek het intimiderende taalgebruik van theologen je onoverkomelijk? Ben je ervan uitgegaan dat het bestuderen van de eigenschappen van God alleen iets is voor mensen die een bijbelschool hebben doorlopen? Of denk je dat dit wellicht ‘alleen voor mannen’ is weggelegd? Lijkt het of diepgaande leerstellige onderwerpen geen raakvlak hebben met jou en de wereld waar jij dagelijks mee te maken hebt? Als dat zo is – als je ooit gedacht hebt dat theologie te diepgaand, te onpraktisch, te onbelangrijk is voor jouw leven als vrouw – dan is dit boek voor jou geschreven.

Schrijfster Wendy Alsup onderzoekt fundamenteel theologische zaken waar je altijd al vragen over had. Maar ze doet dat zonder het afschrikwekkende woordgebruik en de ingewikkelde zinsstructuur van academische boeken. Ze brengt de zaken werkelijk tot leven … in jouw wereld … en laat het hart van de ware theologie zien. Zelf zegt ze dat het echt gaat over ‘simpele maar tegelijkertijd onvoorstelbaar diepgaande zaken die een effect hebben op ons dagelijks leven.’ Zaken als geloof en de juiste kennis van God waardoor het fundament gelegd wordt om elke dag wijs te leven.

ISBN 978-90-78918-08-0

Prijs €11,95